Studentica ekonomije Sveučilišta VITEZ Sarah Bobić obavila stručnu praksu u Sberbanci u Travniku

 

Kako bi studentima omogućili stjecanje praktičnih vještina potrebnih za obavljanje budućeg profesionalnog poziva, a sukladno dogovoru predstavnika Sveučilišta VITEZ i Sberbank – poslovnice Travnik, studentica II godine Fakulteta poslovne ekonomije, Sarah Bobić, provela je 21 dan na stručnoj praksi u spomenutoj banci.

 

 „Vrijeme provedeno na praksi u Sberbanci svakako je nešto što će mi u nastavku studija olakšati pohađanje nastave, jer sada imam priliku da teorijsko znanje povežem sa onim što sam radila i naučila dok sam obavljala praksu. Stekla sam nova znanja koja će mi, naravno, koristiti i u budućnosti, kada završim studij i  nadam se, kada budem radila u struci. 

Obzirom da je vrijeme provedeno u banci bilo kako poučno tako i ugodno, iskreno se nadam da ću ponovo dobiti poziv za obavljanje prakse ili na kraju studija mogućnost pripravničkog staža“, poručila je Sarah Bobić.

 

Našoj studentici čestitamo na uspješno realiziranoj stručnoj praksi koja joj je, uvjereni smo, omogućila stjecanje novog iskustva u dinamičnom poslovnom okruženju, što će joj, u konačnici, omogućiti lakše zaposlenje i ostvarenje profesionalnih ambicija.

 

Ovim putem zahvaljujemo Sberbank – poslovnici Travnik na omogućavanju obavljanja spomenute prakse.