5 boja koje ćemo najviše nositi u 2018.

 

U 2018. će se sve vrtjeti oko jarkih boja poput žute i boje lavande. Naglašavamo da su neutralne nijanse i dalje itekako IN. Odabrali smo pet boja koje će (prema dizajnerima i street style zvijezdama) u 2018. biti najveći hit.

Narandžasta

Narandžasta je jedna od neočekivanih boja koje će se vratiti u proljeće 2018. Što upadljivija, to bolja, a nosi se na jaknama, torbama i haljinama.

Žuta

Još jedna jarka nijansa koju nismo navikle nositi i rijetko se nalazi u ženskim ormarima, ali ono što je čini posebnom je činjenica da pristaje na gotovo svim tonovima kože. Kožu čini sjajnijom i vibrantnijom, a ten osvježenim. Uz to, jako lijepo izgleda kad se kombinira sa neutralnim nijansama  te neizbježnom crnom i bijelom.

 

Boja lavande

Čak ju je i Pantone proglasio bojom za 2018. i nakon toga više ništa ne moramo reći, zar ne?

Neutralne nijanse

Neutralne  nijanse su nosive iz sezone u sezonu te nastavljaju biti jedan do omiljenih odabira svih modernih cura. Za proljeće 2018. dizajneri nam spremaju mnogo smeđih, bež i kremastih komada.

Ružičasta

Ružičasta Pink, pink, pink! Iako je roza bila hit boja i u 2017. – s velikim veseljem najavljujemo da će se nositi i u 2018. godini.