NK Čelik: Sponzorski ugovor sa kompanijom IMTEC

U prostorijama Nogometnog kluba Čelik jučer je upriličena press konferencija u okviru koje je ozvaničena saradnja zeničkog premijerligaša i novog sponzora, sarajevske kompanije IMTEC.

Sponzorski ugovor potpisali su generalni sekretar NK Čelik, Ismar Huskić i regionalni direktor prodaje IMTEC-a, Jasmin Popaja.

“Nama je vrlo važna tehnička podrška u ovom IT sektoru koji je bitan u prezentaciji aktivnosti Kluba na svim poljima putem interneta, odnosno društvenih mreža”, ukazao generalni sekretar Čelika Ismar Huskić, dodajući da je ugovor potpisan na godinu dana ,uz opciju produženja.

Jasmin Popaja je istakao da će se realizacija ugovornih obaveza odvijati u više faza, te da ga raduje što se IMTEC uključuje na spisak sponzora Čelika.

Novinarima je nezvanično saopćeno, da je u klub stigao Slaviša Božičić, koji bi na trenerskoj poziciji trebao zamijeniti Marka Babića.

Nakon upoznavanja sa stanjem u klubu prvi trening trebao bi voditi danas, a zvanično predstavljanje novog šefa stručnog štaba planirano je ovog petka na press konferenciji, uoči duela sa Širokim Brijegom.

 

Izvor: zenicainfo.ba