Prodaja ulaznica BiH – Sjeverna Irska počinje u srijedu, poznate cijene

„A“ reprezentacija Bosne i Hercegovine će 26. marta u 20:45 sati na stadionu „Bilino polje“ u Zenici sa Sjevernom Irskom odigrati polufinalnu utakmicu play-offa za EURO 2020.

NS/FS BiH je blagovremeno započeo organizacione pripreme za utakmice baraža koje su uključivale plan prodaje i distribuciju ulaznica.

Pojedinačne cijene ulaznica su: „Zapad“ 30 KM, „Istok“ 20 KM, „Sjever“ i „Jug“ 10 KM, a prodaja će se u skladu sa odgovarajućim i propisanim standardima FIFA i UEFA vršiti na sljedeći način:

Prodaja ulaznica u poslovnicama ovlaštene partnerske agencije „Centrotrans“

Prema utvrđenim pravilima, a kako bismo omogućili što većem broju naših navijača da posmatraju naredne utakmice i unaprijed spriječili eventualnu manipulaciju ulaznicama, NS/FS BiH je ustanovio principe koji će biti primijenjeni prilikom prodaje ulaznica, i to:
  • Jedna osoba može kupiti 2 (dvije) ulaznice za utakmicu, uz predočavanje identifikacionog dokumenta (lična karta);
  • Kupovina ulaznica maloljetnim osobama i osobama bez identifikacionog dokumenta neće biti dozvoljena;
  • Osobi koja je već identifikovana kao kupac ulaznice na istom ili drugom prodajnom mjestu neće biti omogućena ponovna kupovina ulaznica;
  • Ulaznice će biti u prodaji na prodajnim mjestima „Centrotransa“, spisak prodajnih mjesta možete preuzeti OVDJE;
  • NS/FS BiH će imati mogućnost elektronskog nadzora nad prodajom ulaznica kako bi preduzeo potrebne mjere u spornim slučajevima.

NS/FS BiH je prodajom u poslovnicama ovlaštene partnerske agencije „Centrotransa“ učinio dostupnu kupovinu ulaznica svim svojim vjernim navijačima.

Prodaja ulaznica za polufinalnu utakmicu baraža protiv Sjeverne Irske počinje u SRIJEDU, 11. 03. 2020. godine u 09:00 sati.

Prodaja prethodno rezervisanih ulaznica za potrebe sljedećih kategorija: igrača „A“ reprezentacije, stručnih štabova „A“ reprezentacije, organizovanih i registrovanih navijačkih grupa, stručnih štabova svih ostalih reprezentativnih selekcija, kantonalnih/županijskih i područnih saveza putem entitetskih saveza, klubova „BH Telecom“ Premijer lige BiH, članova organa i tijela NS/FS BiH, zaslužnih nogometnih/fudbalskih radnika i bivših reprezentativaca BiH, sponzora i partnera NS/FS BiH, organa i institucija državnog i entitetskog nivoa, zaposlenika NS/FS BiH, će se vršiti direktnom prodajom na recepciji poslovne zgrade NS/FS BiH (ul. Bulevar Meše Selimovića br. 95) od dana 11.03.2020. godine u periodu od 11:00 do 15:00 sati.

Posebna napomena:

Molimo naše vjerne navijače, simpatizere i prijatelje reprezentacije Bosne i Hercegovine da se prilikom ulaska na stadion striktno pridržavaju uputstava za korištenje označenog ulaza na tribinu, reda i sjedišta na određenom sektoru. Mjesta su naznačena na ulaznici, te je neophodno da se isto poštuje.

NS/FS BiH je shodno važećim standardima FIFA/UEFA instalirao nove elektronske brojače sa čitačima ulaznica na ulazima stadiona „Bilino polje“ u Zenici, te bi svako nepoštovanje navedenih uputstava moglo izazvati nepotrebnu gužvu i dodatne procedure prilikom ulaska na određenu tribinu.

U slučaju plasmana reprezentacije Bosne i Hercegovine u finale play-offa, prodaja ulaznica za taj meč će početi dan poslije odigravanja polufinalne utakmice, i to u PETAK, 27. 03. 2020. godine od 09:00 sati.