Uvjerljiva pobjeda seniora RK Nova Bila

U okviru 3. kola lige Herceg Bosne (seniori), u nedjelju 27. listopada/oktobra  2019. godine u Sportskoj dvorani u Novoj Biloj odigrana je ligaška utakmica između RK Nova Bila i RK Rvacka iz Livna.

Već na samom početku utakmice, domaći igrači su pokazali volju i borbenost da bi na poluvrijeme otišli rezultatom 15-3. Drugo poluvrijeme također nisu posustajali, nego su na krilima preglasnih navijača prepune dvorane potvrđivali predan rad i karakter cijelog kolektiva, a konačni rezultat je bio 32-10. Po završetku utakmice, svim igračima gromoglasno je pljeskala cijela dvorana, a igrači su uzvratili posebnom koreografijom i pjesmom.

-Čestitke trenerskom tandemu Sureta-Bajo i svim igračima na pobjedi, a iskrene čestitke i ekipi RK Rvacka na fer i korektnoj utakmici. Nakon utakmice, slavlje se nastavilo u Pivnici Točak koja je pripremila roštilj. Hvala mesnici Šipić, Bori Puđi i Mariju Biljaki koji su ovo financirali te Pivnici Točak koja je to pripremila. Zahvaljujemo se i HKC-u Nova Bila koji nam je ustupio razglas, – poručili su iz Uprave.

 

Izvor: travnik-grad.info