Ove zime ugrijte se i upotpunite svoj „look“ s novim šalovima, kapama, rukavicama…

Ako ove godine niste kupili novi zimski kaput ili jaknu, onda se svakako možete počastiti novim šalom, kapom i rukavicama, kako biste osvježili zimski „look“.

Uz pletene kape s „coflekom“ od pravog ili umjetnog krzna ili pletiva, ove godine u modi su vuneni šeširi širokog oboda. Za one koji ne vole niti spomenute kape i šešire, tu su još i francuske kape, te krznene kape i šubare, koje su zastupljene u nešto manjoj mjeri, no svakako poželjne za ovosezonski zimski „stajling“.

Što se tiče šalova, nose se veliki, pleteni klasični šalovi, zatim okrugli šalovi, tople marame, te lisice od umjetnog i pravog krzna.

Rukavice su može se reći najraznovrsniji artikl – od odabira materijala i njihovih kombinacija, modela i boja. Najzastupljenije su rukavice od pletiva i one od umjetne ili prave kože, u kombinaciji s drugim materijalima kao što su pravo i umjetno krzno, vuneni materijali i slično. Također, ove godine u modi su dugačke rukavice.

Ujedno, ove godine nije toliko važno jesu li šal, kapa i rukavice komplet, dovoljno je da si pristaju po nekim osnovnim obilježjima.