ETNO SELO ČARDACI – Vitez

Tražite idealno mjesto za organiziranje team buildinga, skupova, radionica, poslovnih sastanaka i druženja za grupe do 100 ljudi. Turističko naselje Etno selo ČARDACI možda je baš to što tražite!
Nalazimo se u srcu Bosne, u Vitezu, u jedinstvenom okruženju na obali rijeke Lašve, a u neposrednoj blizini prometnice M5 Zenica – Travnik. Prednosti naše lokacije su s jedne strane dobra prometna povezanost sa Zenicom (udaljenost 29 km) i Travnikom (udaljenost svega 17 km), a s druge pak strane mir i izdvojenost.
Ekološko-turistički kompleks Čardaci, u kojem se nalazi i turističko naselje Etno selo ČARDACI, prostire se na površini od 50.000m² . Pored Etno sela u sklopu kompleksa nalaze se i ugostiteljski objekti Pivnica/rakijarnica KOD CRNOG MAČKA i Restoran KOD MLINA, Vodeni park RIBICA, Ribnjak IZMIŠLJENI POTOK, Spa ČARDACI, 3 manja jezera, te brojni izvori i potoci.
Turističko naselje ETNO SELO ČARDACI
U sklopu Etno sela ČARDACI raspolažemo sa 37 smještajnih jedinica kategoriziranih sa 4 zvjezdice (jednokrevetne i dvokrevetne sobe te apartmani, ukupan kapacitet: do 90 osoba). Sve smještajne jedinice građene su isključivo prirodnim materijalima, u etno stilu, po uzoru na stare bosanske kuće. Interijer je do posljednjeg detalja uređen u autohtonom bosanskom stilu. U svim smještajnim jedinicama gostima su na raspolaganju kablovska TV, telefon, besplatan Wi-Fi, suvremeni sustav grijanja/klimatizacije (geotermalna energija), minibar, sef.
Konferencijske / meeting sale
U sastavu Motela ČARDAK nalazi se i moderno opremljena konferencijska sala u amfiteatarskoj postavci s kapacitetom do 100 osoba. Sala je klimatizirana, s bežičnim pristupom Internetu, opremljena suvremenom audio-vizuelnom opremom. Također u ponudi imamo i 2 manje sale kapaciteta 10 – 25 osoba, pogodne za održavanje sastanaka i radionica, kao i novoizgrađenu dvoranu kapaciteta do 50 osoba koja je pogodna za sve oblike sastanaka, predavanja, edukacija, radionica i sl.
Restoran KOD MLINA
U Restoranu KOD MLINA nudimo Vam veliki izbor domaćih specijaliteta kao i internacionalnih. Iz ponude posebno izdvajamo jela od uvijek svježe riječne ribe kao i specijalitete poput ribljih pljeskavica i kobasica, ražnjića, ribljih pašteta te dimljene pastrmke. U sklopu restorana nalazi se i vinski podrum u kojem možete pronaći veliki izbor vrhunskih vina.
Restoran je prikladan za organizaciju poslovnih sastanaka, raznih promocija, kao i privatnih proslava.
Pivnica – Rakijarnica KOD CRNOG MAČKA
Uživajte u opuštenoj i ugodnoj atmosferi Pivnice–rakijarnice KOD CRNOG MAČKA uz veliki izbor piva, domaćih rakija i likera te uz različita domaća jela.
Ovim sadržajem upotpunili smo našu ponudu u organizaciji i održavanju team-building programa kao i programa različitih poslovnih treninga i druženja.
Spoj prirode, organičke arhitekture, bosanske tradicije u kombinaciji sa hotelskom i gastronomskom ponudom, čini Etno selo ČARDACI idealnom destinacijom za vaše poslovne događaje.
Etno selo ČARDACI odličan je izbor za organizaciju jedinstvenih koncepata kongresa, team building programa ili strateških sastanaka kojima ćete impresionirati vaše suradnike i poslovne partnere i pružiti im potrebno iskustvo uspješnog poslovnog druženja.