Ars Centar & Fudbalska reprezentacija BiH

Jučer  je fudbalska reprezentacija BiH na čelu sa selektorom ugostila zeničke balerine u Trening Centru Nogometnog saveza BiH. Povod susreta je pružanje podrške baletnoj reprezentaciji BiH koja ove godine u Njemačkoj, Offenburg predstavlja Bosnu i Hercegovinu.

Tom prilikom predstavnica Ars Centra, najuspješnija balerina BiH i regiona, Iskra Nadžak je uručila poklon kapitenu reprezentacije Asmiru Begoviću kao znak zahvalnosti na podršci najboljih najboljima.

Reprezentativci su sa oduševljenjem primili balerine Ars Centra i poželjeli im sreću na svjetskom prvenstvu Dance World Cup. Ovim putem i svojom gestom fudbalska reprezentacija poziva sve da podrže ovu talentovanu mladost, bosanskohercegovačke dragulje.

Iz Ars Centar poručuju da se ovoj promociji i podršci mogu pridružiti svi oni koji žele da se Grad Zenica i Bosna i Hercegovina dostojanstveno predstavi na svjetskom prvenstvu, sa dosada neviđenom reprezentacijom koju sačinjava mladost od 7-17 godina.

Tim iz ARS Centra poziva na podršku i saradnju sve nadležne institucije, privrednike i ostale poznate i uspješne zeničane da podrže zeničke balerine kako bi im omogućili da dostojanstveno odu na svjetsko takmičenje i predstave svoju zemlju i svoj grad.

Ove godine na finalima svjetskog takmičenje DWC 2017. godine, Bosnu i Hercegovimu i Grad Zenicu predstavljat će: Adna Kujundžić, Iskra Nadžak, Sajra Spahić, Zerina Mujčić, Amina Karić, Amina Ćosić, Nejla Šehić, Džena Sačak, Nora Sarajlić, Dajra Duraković, Tamara Stijović, Ajlin Annam Isaković, Najla Hadžić, Larisa Bešlija, Ena Mandžuka.