JP “Grijanje” novi sponzor OKK Čelik

Direktor JP “Grijanje” d.o.o. Zenica Vahdet Drino i predsjednik Omladinskog košarkaškog kluba “Čelik” Goran Bulajić, potpisali su danas Ugovor o sponzorstvu u narednom periodu.

“JP Grijanje kao društveno odgovorno preduzeće pomaže uspješne sportske kolektive u našem gradu, a jedan od njih je svakako i OKK Čelik, koji po povratku u elitni razred bh. košarke zaista bilježi sjajne rezultate. Želim im puno uspjeha u Ligi za prvaka, i nadam se da ćemo našom podrškom doprinijeti i novim pozitivnim rezultatima kluba u narednom periodu”, kazao je tokom potpisivanja Ugovora direktor JP “Grijanje”, Vahdet Drino.

Predsjednik Bulajić istakao je ovom prilikom da mu je drago što je ostvareni rezultat u protekloj sezoni prepoznat od strane javnosti, ali i privrednih subjekata, te zahvalio JP “Grijanje” na iskazanoj želji i spremnosti da sponzorišu OKK Čelik.

Podsjetimo, zenički košarkaši su ove godine napokon se vratili u najjači rang bh. košarke, gdje im je realno i mjesto, te  su u prvoj sezoni zabilježili odlične rezultate plasiravši se u završnicu prvenstva i Ligu za prvaka BiH.