Na sjednici UO RK Čelik izvršena nova imenovanja

Na sjednici Upravnog odbora Rukometnog kluba Čelik izvršena su nova imenovanja.

Tako je za asistenta šefa stručnog štaba prof. Seldina Rizvanovića imenovan Sanel Hasanović, a za trenera u Školi rukometa RK Čelika, koja je sve veća i sve jača, imenovan je prvotimac RK Čelika Slaven Šijaković. Šijaković je inače završio Višu trenersku školu u Banja Luci.

Zbog povećanja broja polaznika u Školi rukometa RK Čelika, od sada će dvije ekipe ove Škole trenirati Nedim Šehić, kao rukovodilac škole, zatim, Slaven Šijaković i Sanel Hasanović. Inače, Rukometni klub Čelik je prijavio dvije svoje ekipe iz Škole rukometa Čelik za zvanično takmičenje u rukometnoj ligi za mlade.

Prema odluci Upravnog odbora RK Čelika štampane su predplatničke ulaznice za sve utakmice RK Čelika do kraja decembra ove godine.

Cijena ulaznice je 10 KM i važi za sve prvenstvene, Kup i prijateljske utakmice do 31. decembra.

– Želimo da omasovimo prisustvo utakmicama, a 10 KM je zaista simbolična cijena za sve utakmice – rečeno je na sjednici Upravnog odbora. – Naši aktivisti će obilazi radne organizacije, fakultete, škole i druge institucije i nuditi predplatničke karte… Uzdamo se u privrženost Zeničana svom klubu – kažu u Upravi Čelika.

Uprava RK Čelik