Nastavlja se Bowling Liga

Ove sedmice se igraju susreti 19.kola, a naše dvije momčadi igraju večeras. U prvom susretu dana BK Čelik igra protiv Dalcoma koji ove sezone igra jako dobro i jedan je od favorita za osvajanje prvenstva. Slavko Tkacek i Zarfija Kubat su pokazali sjajne igre na prošlosedmičnom turniru i očekujemo da im se u pokušaju da iznenade Dalcomovce dobrim rezultatima pridruže i Dino Mujanović, Amir Ibrahimagić, Davud Berbić i Mehrudin Muratović.

BK Čelik Pin Pals su u ovom kolu na stazama sa novajlijama u ligi ekipom BK Time out 300. Nadamo se da naša ekipa neće dozvoliti iznenađenje i da će Igor Mišić, Kenan Čurovac, Mia Husremović, Tina Kustura i Sanjin Babić ponovo obradovati naše navijače.

U ovom kolu BK Čelik će odigrati “Retro Night”, odnosno svi igrači Čelika će nastupiti u nekom od dresova bowling ekipa za koje su nastupali ranije u karijeri. Također, pozivamo i bowlere u publici da obuku dres neke od starih ekipa za koje su igrali ili sa nekog od turnira na kojima su učestvovali.

Napominjemo da oficijelni dio traje 17-21 sat, a nakon čega se zabava nastavlja do 24sata. Svi ste   pozvani na dobro druženje i zabavu uz zvuke ’60-tih i ’70-tih godina.