O nama

STARI PROJEKAT U NOVOM RUHU

Izuzetno teško vrijeme u kojem živimo, posebno je obilježila duboka finansijska kriza i recesija, koja je proizvela veliku poslovnu nesigurnost i globalnu nelikvidnost. Ipak, unatoč svemu, mi smo odlučili pokrenuti jedan novi-stari projekat koji će biti sasvim suprotan od današnjih ekonomskih trendova. Superinfo je magazin koji afirmira pozitivne vrijednosti, i želi da prenese čitaocima sve one dobre i pozitivne informacije koje imaju u ova dva kantona: Zeničko – dobojskom i Srednjebosanskom kantonu /Kantonu Središnja Bosna.
Naša misija je da kroz koristan, stručan, aktualan i zanimljiv sadržaj te kontinuiranu dvosmjernu komunikaciju preko tiskanog izdanja, portala www.superinfo.ba i društvenih mreža, nadahnemo čitaoce na donošenje pozitivnih odluka te na taj način utječemo pozitivno na društvo u kojem živimo.
Želimo postati mjesto informiranja korisnika o svim temama iz svakodnevnog života, okupiti što veću zajednicu ljudi koji žele kao i mi mjenjati procese na bolje te na taj način inspirirati i druge na promjenu paradigme „crnog“ na „moguće je“. Mi se podjednako obraćamo svima onima koji žele odmak od negativnih informacija i koji žele uživati kvalitetnom sadržaju, zabavnog i opuštajućeg karaktera.
Cilj nam je da korisnici posjete naš portal, društvenu mrežu ili uzmu svoj tiskani besplatan primjerak Superinfa, da ga odnesu kući, pročitaju i zadrže u svojoj obitelji te da prenesu tu dobru i pozitivnu energiju kako u krugu svojih najmilijih tako i na svoju okolinu. Superinfo preko tiskanog izdanja trenutno pokriva 23 općine i grada u ZDK i SBK.
Uz rubrike Fokus koja donosi vijesti iz dva kantona, tu su Shopping, Život +, Majka i dijete, Dom i vrt, Scena, Sport, Gastro, Lifestyle, Auto&tech .
Mi smo nastavili stari projekat, ali možemo reći da je to stari projekat u novom ruhu. U tom smislu smo okupili mlad, perspektivan i stručan tim koji se prihvatio zahtjevnog posla što će naši čitaoci sigurni smo prepoznati i cijeniti.

Kreativni tim Superinfa i agencije Vitera

Vitera