Prolongirani koncerti Vlatka Stefanovskog i Miroslava Tadića

Usljed pogoršane epidemiološke situacije i novih važećih higijensko-epidemioloških mjera, prolongirani su koncerti slavnog dua Vlatka Stefanovskog i Miroslava Tadića, koji su najavljeni za period od kraja marta do početka aprila u Sarajevu, Mostaru, Zenici i Tuzli. Koncerti se prolongiraju za period do kraja kalendarske godine, o čemu će publika biti blagovremeno obaviještena.

Produkcijsko-organizacijski tim koncerta slavnog dua je itekako svjestan trenutnih okolnosti i izazova, te u skladu s tim su planirana održavanja koncerata čim se stvore povoljniji i sigurniji uvjeti za organizaciju i okupljanja koja će biti bezbijedna i lagodnija za užitak na koji je publika navikla na koncerima.

U skladu sa svim napomenutim činjenicama, organizator i producent koncerta Tomislav Kašljević, zajedno sa Vlatkom Stefanovskim i Miroslavom Tadićem obećava da će se koncerti održati u što skorijem terminu, ali trenutno nije moguće navesti niti jedan termin koji neće biti sklon mogućim otkazivanjima.

Sve ulaznice kupljene za koncerte Miroslava Tadića i Vlatka Stefanovskog u Sarajevu, Mostaru, Zenici i Tuzli će vrijediti za izvedbe u novim terminima, a oni koji žele vratiti svoje ulaznice to mogu učiniti na oficijelnim prodajnim mjestima na kojima su ih kupili.