ZENICA ADVENTURE: DJ Fedja Knajdl u Studengradu

Drugi zimski festival “Zenica Adventure 2019”, nastavlja sa svojim programom, a Studengrad će večeras ugostiti jednog od najboljih DJ-eva u državi, popularnog Fedju Knajdla. 

Zeničanin Feđa Knajdl jedan je od najuspješnijih DJ-eva u našoj zemlji. Iza njega je više od stotinu domaćih i internacionalnih nastupa. Plodonosan je producent i začetnik radionica o elektronskoj muzici, a zahvaljujući djelovanju u Asocijaciji “Control Music”, jedan je od kreatora haus scene u BiH i Hrvatskoj, te jedan od zagovornika “Lunar Festivala”, zahvaljujući kojem su Zenicu posjetile i svjetske muzičke zvijezde. DJ Fedju Knajdla gledamo i slušamo u „Studengradu“ večeras, u 19:30 sati.

Drugi Zenica adventure organizuje Grad Zenica uz tehničku realizaciju JP RTV Zenica i u koprodukciji sa partnerima festivala: Bosansko narodno pozorište, Muzej grada Zenica, Župa Svetog Ilije, HKD „Napredak“, Crkvena opština Zenica, SPKD Prosvjeta, Savez izviđača Grada Zenica, Institut Yunus Emre, MC Condor, Udruženje poslodavaca Zenica, JP Tržnica, JP za upravljanje i održavanje sportskih objekata, Gradska kafana.

 

Izvor: zenicainfo.ba