Taekwondo akademija Jale sezonu započela upisom novih članova

Taekwondo akademija Jale, koja egzistira 17 godina i bilježi odlične rezultate na takmičarskom planu, kako u našoj zemlji tako i na međunarodnoj sceni, jesenju sezonu započela je upisom novih članova.

Tokom septembra i oktobra, vrata ovog kluba biće otvorena za polaznike taekwondo vještine. U ovoj akademiji radi 5 licenciranih Državnih trenera – majstora, koji svoje znanje prenose na mlađe uzraste. Do kraja oktobra mjeseca će trajati upis u Taekwondo vrtić za djecu od 5 do 8 godina.

„S obzirom na veliki broj prijavljenih, prinuđeni smo napraviti petu grupu novih članova. Svi mališani tokom svoga treniranja učestvuju u raznim aktivnostima i to treniranje, polaganje pojaseva, odlazak u kino, odlazak na izlete, razne posjete, seminari i druženja. S tim da trebamo naglasiti da je upis aktivan tokom cijele godine“, izjavio je Direktor Akademije Jasmin Mujanović Jale.

Mališane iz taekwondo akademije Jale u narednom periodu očekuje nastup u Hadžićima, gdje će nastupiti 5 najuspješnijih takmičara.

 

Izvor: zenicainfo.ba