Načelnik općine Travnik Admir Hadžiemrić prepoznao i podržao ideju projekta “Večernji glasnik”

Radio – televizija Zenica u sklopu ideje o projektu regionalnog dnevnika “Večernji glasnik”, nastavlja saradnju sa općinama Zeničko – dobojskog i srednjobosanskog kantona.

Ovaj put, saradnju je potvrdio načelnik općine Travnik, Admir Hadžiemrić, te zajedno sa predstavnikom RTV Zenica, direktorom programa, Taibom Bajramovićem, postigao dogovor i podržao ideju ovog nadasve ozbiljnog projekta.

Općina Travnik se nalazi u centralnom dijelu Bosne i Hercegovine, sa dobrom komunikacijom sa svim važnijim centrima i koridorima u zemlji. Travnik je veoma dobro povezan putem cestovnog koridora, dok se željeznički koridor nalazi u neposrednoj blizini.

Prvi put za načelnika općine Travnik, Admir Hadžiemrić, izabran je na vanrednim izborima 2011. godine. Na lokalnim izborima 2012. godine također dobiva povjerenje građana. A da vrijedan trud i marljivost građani nagrade dokazuje ponovo na posljednjim lokalnim izborima 2016. godine kada je izabran za načelnika općine Travnik.

Podsjećamo da projekat “Večernji glasnik” ima za cilj, pružiti više medijskog prostora općinama Zeničko – dobojskog i Srednjobosanskog kantona.

 

Izvor: zenicainfo.ba