Privremeno zatvoreni određeni granični prijelazi sa Srbijom

Granična policija Bosne i Hercegovine izdala je danas obavještenje u kojem stoji da se zbog novonastale situacije koja se odnosi na širenje korona virusa, privremeno zatvaraju granični prijelazi sa Srbijom.

“Obavještavamo vas da smo putem lokalne međunarodne suradnje, dana 11.3.2020. godine, od predstavnika nadležnih organizacijskih postrojbi MUP-a R. Srbije obaviješteni da će zbog novonastale situacije koja se odnosi na širenje koronavirusa od dana 12.3.2020. godine od 07:00 sati privremeno do daljnjeg biti zatvoreni Granični prijelazi za pogranični promet Mali Zvornik (na području BiH GP PGP Zvornik) i MGP Brasina – željeznička stanica u unutrašnjosti područja R. Srbije (na području BiH MGP Zvornik – željeznički granični prijelaz), u nadležnosti Postrojbe granične policije Zvornik.

Od dana 12.3.2020. godine od 07:00 sati, privremeno će do daljnjeg biti zatvoren Granični prijelaz za pogranični promet Priboj (na području BiH GP PGP Mokronozi) i Most u Carevu Polju (na području BiH prema Sporazumu u sastavu MGP Uvac) u nadležnosti Postrojbe granične policije Višegrad.

Također, od dana 12.3.2020. godine od 07:00 sati privremeno će do daljnjeg biti zatvoren Granični prijelaz za pogranični promet Jamena – skelski granični prijelaz (na području BiH GP PGP Donje Crnjelovo) u nadležnosti Postrojbe granične policije Bijeljina”, kaže se u obavještenju Granične policije BiH.