Promotivni film u svrhu prezentacije ostvarenih ciljeva i rezultata projekta LIFE

Međunarodna finansijska korporacija, članica Grupacije Svjetske banke napravila je kratki promotivni film u svrhu prezentacije ostvarenih ciljeva i rezultata projekta LIFE koji je realizovan u saradnji sa Gradskom upravom Zenica.

Promotivni film na slikovit i direktan način prikazuje kako je unaprijeđen rad administracije Grada Zenica, što je rezultirao efikasnijim servisiranjem privrednika i građana u partnerskim gradovima i općinama gdje je realizovan projekat LIFE.
Ostvareni rezultati su od interesa za investitore i privrednike, kao i za sve građane koji koriste usluge grada, općine ili kantona.

Projekat poboljšanja poslovnog okruženja i privlačenja investicija na lokalnom nivou – LIFE, provodi Međunarodna finansijska korporacija IFC, članica Grupacije Svjetske banke, a finansira Vlada Ujedinjenog Kraljevstva, putem UKaid-a. Grad Zenica je realizaciji ovog projekta pristupio u martu 2018. godine i za godinu dana kroz projekat LIFE analizirano je svih 165 administrativnih postupaka koje Gradska uprava provodi, od kojih je 90 posto pojednostavljeno ili unaprijeđeno.

 

Ljubazno Vas molimo da putem svoga medija objavite ovaj promotivni film koji se nalazi na oficijalnoj web stranici Grada Zenica https://is.gd/XmCh6O ili http://www.zenica.ba/fakta/galerije/video-galerija/

 

Izvor: zenica.ba