Spektakularno finale IZBORA ZA FOTOMODEL BIH

FASHION M Zenica s ponosom predstavlja državni izbor za najboljeg fotomodela BiH. Spektakularno finale IZBORA ZA FOTOMODEL BIH 2. februara 2020. godine u 20 sati  u Zlatnom salonu-Tapas Zenica.

Trideset djevojaka u tri izlaza će se predstaviti publici i žiriju uz spektakularne performanse te stajlinge koje je pripremila direkcija.Pored djevojaka direkcija najavljuje i bogat zabavni program prepun plesa,muzike i mode.Do sada neviđena scenografija produkcija i svjetlosni efekti dio su ovog show-a koji ima za cilj odabrati najbolje komercijalne fotomodele u Bosni i Hercegovini.

Za stajling djevojaka zaduženi su brend No1,Salon vjenčanica Dalia te oficijalni energetski napitak izbora Eisberg.

Na samim pripremama u Zenici djevojke ce uraditi svoje bookove sa modni fotografom Elmanom Omićem u večernjim haljinama koje su specijalno za ovu priliku obezbjedio Salon vjenčanica Dalia.Direkcija FOTOMODELA BIH se pobrinula da djevojke uživaju te je sve spremno kako za pripreme djevojaka tako i za sam show.

Za make up djevojaka zadužen je FARMASI BIH a za frizure pobrinut će se tim Frizerskog salona TOUCH Zenica. Okupljanje djevojaka je planirano u prekrasnom novootvorenom hotelu Carpe Diem gdje ce usljediti i photoshooting.

Šest najboljih djevojaka Bosne i Hercegovine očekuju bogate nagrade a tri prvoplasirane putuju u Veneciju što je obezbjedila turistička agencija Global travel Zenica.

Pripreme i boravak djevojaka planirani su u motelu Richi Zenica.

 

Izvor: travnik-grad.info