Zimski raspust u Centru za mlade Input

Centar za mlade INPUT i ove godine tokom januara organizuje program različitih aktivnosti nazvan „Zimski raspust u Centru za mlade INPUT“, a namijenjen za osnovce i srednjoškolce, a kako navode ima aktivnosti i za mališane uzrasta od pet godina.

Ovaj program počinje danas popodne, a tokom ovogodišnje prve radionice razgovaraće se o tome kako postati novinar.

„Osim toga tokom zimskog raspusta pripremili smo i druga različita dešavanja, kao što su radionice iz informatičke tehnologije, elektronike, radionica o osnovama slikarstva, fotošopa, ali biće i dosta druženja poput karaoke noći, te različitih društvenih igara i takmičenja u stonom tenisu, pikadu i slično“, navodi Adi Salčinović, predsjednik Udruženja INPUT i njihovog Centra za mlade u Zenici, poručujući da se svi zainteresovani mogu prijaviti za učešće putem njihove web ili facebook stranice.

„Cilj nam je da djecu i omladinu potaknemo da budu društveno aktivni i odgovorni, ali i da tokom svog slobodnog vremena nešto i nauče kroz druženje i aktivnosti, koje naši volonteri organuzuju“, naglašava Adi Salčinović.

„Zimski raspust u Centru za mlade INPUT“ postala je tradicija, koju organizuju od 2016. godine, s tim da zbog pandemije koronavirusa nije mogla biti održana 2019. i 2020. godine.

 

Izvor: zenicainfo.ba