Komedija “Dobri dječaci”, animirana avantura “Angry birds 2” i evropska revija filmova na programu Multiplexa “Ekran” Zenica

Pred nama je još jedna uzbudljiva filmska sedmica u kojoj će publika imati priliku uživati u žanrovski različitim filmovima.

Sa prikazivanjem počinje dugoočekivana komedija “Good boys” (Dobri dječaci), u
kojoj upoznajemo tri šestaka koji bježe iz škole i kreću na svoje epsko putovanje, noseći sa sobom slučajno ukradenu drogu. Sve to vrijeme juri ih grupa tinejdžerki, a oni će pokušati da stignu kući na vrijeme, kako bi prisustvovali žurci koju su dugo čekali.Ovu komediju publika će imati priliku gledati svaki dan od 20:00 sati.

U filmu „Angry Birds Film 2“ rat, koji između ptica i svinja i dalje traje, biva prekinut s pojavljivanjem treće, zajedničke opasnosti. Naši poznati junaci Crveni, Žuti i Bomba susreću se s potpuno novim neprijateljem, koji želi preuzeti otok. Ovaj put ptice i svinje moraju surađivati jer jedino zajedničkim snagama mogu pobijediti prijetnju koja im se približava.

Također, i ove sedmice je na programu evropska filmska revija, te će publika od 17:00 sati gledati film “Girl” (Djevojka), a od 19:00 sati višestruko nagrađivani film “Hladni rat”. Na programu je i akcijski sprektakl godine “PAKLENE ULICE – HOBBs & SHAW”.

Sve informacije kao i rezervacije ulaznica moguće je izvršiti na broj telefona: 032 407 518, svakim radnim danom poslije 17h, a vikendom tokom cijeloga dana.

 

Izvor: zenicainfo.ba