U petak ” Izbor sportiste općine Travnik za 2020. godinu”

Sportski savez općine Travnik pod pokroviteljstvom načelnika Općine Travnik, Admira Hadžiemrića u petak, 19. februara 2021. godine u JU „Centar za kulturu općine Travnik“ u Travniku s početkom u 18:00 sati, organizuje 21. manifestaciju “Izbor sportiste općine Travnik za 2020. godinu”.

Ovo tradicionalna manifestacija okupit će najuspješnije sportiste, trenere i sportske ekipe općine Travnik koji su u protekloj godini svojim radom i zalaganjem ostvarili sjajne rezultate i pokazali da je općina Travnik rasadnik mladih sportskih talenata. Već 21. godinu Sportski savez općine Travnik prepoznaje važnost i značaj sporta, kao i činjenicu da su sportisti i sportski klubovi najbolji ambasadori svoje zemlje. Sportski savez općine Travnik dodjelom nagrada i priznanja pokušava da afirmiše mlade sportiste da ostvaruju što bolje rezultate na takmičenjima.

Na manifestaciji “Izbor najboljeg sportiste općine Travnik za 2020. godinu“ bit će dodijeljena priznanja i nagrade za postignute rezultate u prošloj godini najboljim i najperspektivnijim sportistima, a također će biti uručene nagrade za životna djela, zlatne, srebrne i bronzane plakete, kao i povelje i zahvalnice pojedincima i sportskim klubovima za podršku u radu Sportskog saveza općine Travnik.

Najbolji sportisti općine Travnik izabrani su u skladu s Pravilima za izbor sportiste i sportske ekipe SBK/KSB. Manifestacija će biti održana uz poštivanje svih epidemioloških mjera i preporuka Kriznog štaba FBiH.

 

 

Izvor: travnik-grad.info