CaDa zapošljava i u Zenici

CaDa doo je jedna od najvećih domaćih BPO komapnija i bilježi stalnu tendenciju rasta i razvoja. Postoji od 2016. godine, a preko 300 zadovoljnih saradnika čine jednu veliku i sretnu porodicu. Od samog početka, misija i vizija bili su pomalo drugačiji za naše tržište. Rukovodstvo firme shvatilo je da su saradnici najveći resurs koji posjeduju te su iz tog razloga učinili sve kako bi se osjećali ugodno, dostojanstveno, s osmijehom došli na posao i s osmijehom se vratili kući.

Balans života i rada njihov je moto.

Sa novonastalom situacijom zbog COVID-19, od prošle godine pokrenuli su i novi projekt CaDa Flex. Riječ je o kombinovanom modelu rada. Saradnici posao mogu obavljati iz kancelarije ili od kuće.

Od prije nekoliko mjeseci, poslovanje su pokrenuli i u Zenici. Riječ je o poslovima za najveće njemačke firme iz oblasti kataloške prodaje. U potrazi su za saradnicima koji aktivno govore njemački jezik za poziciju Podrška/servis kupcima.

U video prilogu se možete bolje upoznati sa njima, ili posjetom stranici www.cada.ba

(link video: https://www.youtube.com/watch?v=oV56bPS5adI)

Ukoliko ste zaintersovani za posao, cijeli oglas i o načinu apliciranja možete pročitati na linku (http://cada.ba/kundenservice/)