Edukacijama i takmičenjem obilježen četvrti AS Holding „Innovation day“

U planinskom ambijentu hotela Bjelašnica na Bjelašnici održan je četvrti po redu „Innovation day“ u organizaciji AS Holdinga.

Motivacionim i edukativnim predavanjima započeo je ovaj, sada već tradicionalni, event. Nastavljen je dodjelom priznanja uposlenicima koji su predložili najbolje inovacije i uštede u okviru istoimenog projekta, na nivou cijele grupacije.

„Posljednje dvije godine u znaku su inovacija u AS Holdingu i njenim članicama. Ovaj projekat koji se sastoji od tri platforme, uključuje studente i mlade ljude koji predlažu inovacije kroz „Innovation challenge“ takmičenja, uposlenike kroz internu platformu „Inovacije i uštede“ i kruna te dvije priče jeste ovaj Innovation day koji se održava četvrti put. Naš cilj je da idemo dalje i da istrajemo u ovom konceptu inovacija za naše kompanije i brednove jer samo tako možemo biti konkuretni sa zemljama regije. Ponosni smo što su svi naši uposlenici prepoznali značaj svih projekata na kojima vrijedno radimo“ – istakao je Rusmir Hrvić, predsjednik Uprave AS Holdinga.

Drugi dan bio je u znaku paintball i masterchef takmičenja gdje su uposlenici mogli pokazati svoja kulinarska umijeća za čiju su pripremu korišteni proizvodi poput Zlatnog pudera, Tajna začina, Tuzlanske soli…, a na kraju je sve zaslađeno Maza namazom i Zlatnom džezvom.

Na četvrtom eventu „Innovation day“ učestvovale su sve članice AS Holdinga: Klas, Vispak, AS, Sprind, AC Food, Oaza, Napredak, Fortitudo, Mak Zara, Svjetlostkomerc, Solana Tuzla, Mlin i pekare Ljubače – Tuzla i ZIM.

Video sa eventa je na linku https://www.youtube.com/watch?v=R–0Mh-Me-w