ZENICA ADVENTURE: Objavljena imena sretnih dobitnika, velikih novogodišnjih putovanja

Sinoćnji koncert Amela Ćurića, za mnoge posjetioce je bio poseban i neponovljiv. Popularni pjevač, održao je jednoiposatni koncert u kojem su svi uživali, a pred sami nastup, objavljena su imena sretnih dobitnika velike nagradne igre agencije Kosmopolit i Zenica Adventure 2019.

Na velikom stage-u Studengrada, imena sretnih dobitnika, su objavili voditelj programa Edin Sinanović, finansijski menadžer agencije, Amira Karić i Amel Ćurić, zvijezda sinoćnjeg koncerta.

Komisija je jednoglasno donijela odluke o dobitnicima nagradnih putovanja u nagradnoj igri “Selfie s Kosmopolit agencijom”.

Prvu nagrada, putovanje u Toskanu 6 dana sa posjetom Firenci, Bolonji, Sieni, San Đimijanu i Pizi , za dvije osobe, 29.12.-03.01.2020. osvojila je Ajla Vuković.

Druga nagrada, putovanje u Veneciju 4 dana za dvije osobe, 30.12-02.01.2020. U grad vode koji je izgrađen na 118 malih ostrva u laguni, sa kanalima umjesto ulica, za najluđu noć u godini putuje Lejla Čišija.

I treću nagradu, putovanje u Beč bez noćenja za dvije osobe, 30.12.-01.01.2020, osvojila je Amina Bašić. Čestitamo svim dobitnicima!