Otvaranje prvog frizersko – edukativnog centra “Hadis”

 

Hadis Muračević je profesionalni frizer iz Zenice koji se poslije dugogodišnjeg bavljenja ovim zanatom odlučio za jedan od najvećih poduhvata u svojoj karijeri.

Danas 1. aprila 2017. godine sa početkom od 17 sati otvara se savremeni veliki frizerski edukativni centar ljepote, koja će nositi naziv “Hadis”, a važno za napomenuti je, da je ovaj centar jedini brendirani centar i salon u gradu od strane firme “WELLA”.

Ovaj edukativni centar pružat će ponude i edukacije iz oblasti frizerskih usluga, kozmetike, šminkanja, solarija, a najnovije modne trendove iz dana u dan moći ćete pronaći upravo na ovoj adresi. Prvu edukaciju u Zenici u pomenutom centru obavit će Boris Obreški, poznati beogradski frizer.

Frizerski edukativni centar “Hadis” nalazit će se na prostoru od 270 kvadratnih metara u novoj zgradi EKOR Komerca u naselju Blatuša u Zenici, što samim tim predstavlja prostorno najveći salon na ovom području.

Svečano otvorenje , koje je planirano danas , 1. aprila 2017. godine sa početkom od 17 sati, u novoj zgradi EKOR Komerca u Blatuši, prisustvovat će veliki broj osoba iz svijeta mode, politike i showbiza kompletne Bosne i Hercegovine.

Pozivamo sve novinare na svečano otvorenje prvog frizersko-edukativnog centra „Hadis“  da zabilježe ovaj nesvakidašnji događaj, a samim tim i podrže ovog mladog i ambicioznog momka koji je ostvario svoj san, te mu i mi ovom prilikom čestitamo.