Kompanija Telemach organizovala druženje navijača i igrača NK Čelik u Studengradu

Sponzor festivala Zenica Adventure, kompanija Telemach organizovala je danas na Trgu Alije Izetbegovića druženje s igračima NK Čelik, sa  mališanima i zeničkim ljubiteljima nogometa.

Prijatno popodne ispred promo kućice Telemacha u Studengradu proveli su zajedno nogometaši Čelika, zenički mališani i najvjerniji navijači.

Bila je ovo samo jedna u nizu promotivnih akcija koje kompanija Telemach organizuje u Zenici i širom BIH.

“Kao generalni sponzor Studengrada danas smo organizovali druženje obožavatelja velikog zeničkog kluba sa korisnicima Telemacha. Na taj način ćemo obilježiti našu dugogodišnju saradnju koja će nadam se biti nastavljena i u buduće”, izjavila je za Zenicainfo.ba Vedrana Komanović, menadžer za evente i sponzorstva kompanije Telemach.

U Novu 2022. godinu Telemach i Čelik ušli sa novim ugovorom, čime su još jednom potvrdili dobru dugogodišnju saradnju.

“Još jednom želim da se zahvalim kompaniji Telemach koja kontinuirano prati rad NK Čelik. Imali smo aktivnosti vezane za godišnjicu kluba a ove zime smo organizovali i ovu akciju. Želim da kažem da ovo nije kraj aktivnosti koje Čelik i Telemach planiraju zajedno da realizuju”, izjavila je Ajna Dedić, PR NK Čelik Ajna Suljić.

Komapnija Telemach sa svojim štandom u Studengradu ostaje još danas, i sa obećanjem da će i naredne godine podijeliti zimske radosti sa Zeničanima.

 

Izvor: zenicainfo.ba