Gradonačelnik Kasumović poželio sreću najboljim teniserima BiH

Davis Cup reprezentacija Bosne i Hercegovine u našem će gradu u petak i subotu u okviru play offa Prve svjetske grupe ugostiti najbolju reprezentaciju Južnoafričke Republike.

Grad Zenica će po četvrti put biti domaćin Davis Cup reprezentaciji BiH i nadamo se da će nakon Tunisa i Poljske u Gradskoj areni “Husejin Smajlović” treću pobjedu bh. tim upisati protiv ponajbolje selekcije afričkog kontinenta.

Tim povodom danas je Davis Cup reprezentaciju BiH u svom kabinetu primio Fuad Kasumović, gradonačelnik Zenice.

Selektor Zoran Zrnić, reprezentativci Mirza Bašić, Tomislav Brkić i Nerman Fatić u razgovoru sa gradonačelnikom Kasumovićem ponovili su ranije date izjave u medijima, kako u našem gradu imaju odlične uslove za treniranje te da je podloga koja je postavljena u Areni, idealna za vrhunski tenis. Oni su istakli da je dvorana u kojoj će biti odigran meč najbolja u državi. Također, ovom prilikom zahvalili su gradonačelniku Kasumoviću na prijemu i pozvali ga da dođe podržati našu reprezentaciju.

Gradonačelnik Kasumović je selektoru i reprezentativcima poželio sreću i pozvao građane da u petak i subotu dođu u Gradsku arenu “Husejin Smajlović” i bodre reprezentaciju BiH.

 

Izvor: zenica.ba